Canaval Venetian in Annecy, Franta

Read in English

Reflectia unei masti intr-o oglinda in timpul Carnavalului Venetian din Annecy

Reflectia unei masti intr-o oglinda in timpul Carnavalului Venetian din Annecy

Anul acesta Carnavalul Venetian din Annecy a ajuns la editia 20. Annecy este un oras in Alpii Francezi, care a fost in trecut o destinatie importanta pentru emigrantii italieni. Acestia au adus cu ei, printre altele si nostalgia marilor evenimente italiene. Fiind un oras strabatut de cateva canale a fost usor ca acesta sa fie comparat cu Venetia si suparanumit “Venetia Alpilor”. In 1996 o asociatie italofila a introdus folosirea de costume si masti in stil venetian in timpul festivalului care avea loc anual in Annecy. De atunci numarul mastilor si costumelor a crescut, evenimentul a devenit unul din cele mai cunoscute festivaluri de acest gen din regiune. Astazi se spune ca in timpul celor doua zile cand are loc defilarea personajelor mascate pe strazile invecinate canalelor din centrul vechi al orasului, se pot vedea peste 350 de costume.
Daca vreti sa admirati frumusetea costumelor din Annecy si sa descoperiti farmecul vechi al orasului alpin, va invit sa vizonati colectia mea (in dezvoltare) de imagini din acest oras.
Daca vreti sa descoperiti diferentele costumelor din Annecy fata de cele din Venetia adevarata puteti studia si colectia de masti si costume din timpul Carnavalului de la Venetia

Tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *